Retourneren

Ben je niet tevreden met je ‘online’ aankoop? Dan kun je het product, binnen de 14 dagen bedenktijd, mits er gehouden is aan de retourvoorwaarden, het product retourneren. Belangrijk: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Daarbij kunnen artikelen die in de winkel gekocht zijn alleen geruild worden voor een ander product of voor een tegoedbon.

Retourvoorwaarden: 

  • Binnen 14 dagen retour gestuurd
  • Artikelen dienen in originele staat, voorzien van labels en etiketten, retour gestuurd te worden
  • Het artikel mag geen gebruik,- of draagsporen bevatten 

Te volgen stappen:

  1. Log in op je account. Hier vind je al je recente orders terug.
  2. Klik naast de order waarvan je artikelen wilt retourneren op 'bekijken'.
  3. Je komt nu in het overzicht van de betreffende order. Rechts onderin vind je de knop 'artikelen retourneren'. Klik hierop. 
  4. Geef vervolgens aan welke producten je wilt retourneren, en waarom de betreffende producten geretourneerd worden.
  5. Klik tot slot op verstuur. 

Kosten: 

Kosten die gemaakt worden voor het retour sturen van artikelen worden niet door Bles Concept vergoed. Deze zijn voor rekening van de klant. Wij adviseren ten alle tijde de te retourneren artikelen terug te sturen met een Track & Trace code. Stuur een kopie van je verzendbewijs naar [email protected]. Zet in de titel het de volgende tekst: Retour - ordernummer + verzendbewijs.

Verwerking retourzending:

Nadat we de retourzending hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd door onze retourafdeling. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt na 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »